Macbook Air Apple Notebook

Intel Core i5-2557M 1.70 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci ..

Teknoloji Dünyası Hızla Gelişiyor

Siz bu teknolojinin neresindesiniz?..

Yeni Oturum Açma Ekranları

Kişiselleştirilebilir login ekranları..

Teknoloji Ve Doğa...

Bazen yabancılık çekeriz teknolojiye..

Cep Telefonu Dünyasında Gelişmeler

Akıllı telefonlarında devreye girmesiyle telefon alanında da gelişmeler hızla ilerlemekte..

11 Mar 2017

Windows 10 Kısayol Simgelerini Kaldır


Merhaba arkadaşlar, bugün windows 10 yüklü bilgisayarlarınızda bulunan program simgelerindeki kısayol işaretini nasıl kaldırabilirsiniz onu göreceğiz.
Öncelikle neden buna ihtiyaç duyalım ki diyenleriniz olabilir lakin siz onlardan birisi değilsiniz ki buradasınız :P Neyse bu anlatacağım çözüm yolu oldukça basit ve anlatacak çok fazla bişey olmadığı için bu kadar geyik yaptım, boş konuştum yani anlayacağınız kusura bakmayın

Kısayol simgisindeki ok'u nasıl kaldırırım?

Şu linkten indirdiğiniz dosyalar içerisinden Boş simge.ico dosyasını c:\windows altına kopyaladıktan sonra, indirdiğiniz klasöre geri dönüp uygun kayıt girdilerini Örn: (OK Simgesini Kaldır.reg) isterseniz çift tıklayarak isterseniz de sağ tıklayıp birleştir diyerek kayıt defterinize ekleyebilirsiziniz. Daha sonra oturumu bir kez kapatıp tekrar açtıktan sonra kısayol simgesindeki okların kalktığını göreceksiniz. Tekrar geri dönmek veya diğer girdilerden yararlanmak isterseniz de yine aynı şekilde çift tıklayabilir veya sağ tıklayıp birleştir diyebilirsiniz.

Uyarı: Bu işlemler sonucunda kayıt defterinde değişiklik yapacağınız için her hangi bir sorun ile karşılaşma durumunda geri dönmek için kayıt defterinizin bir yedeğini alınız. Eğer ki kayıt defterinizin yedeğini almayı bilmiyorsanız kayıt girdilerini eklemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturunuz.