Macbook Air Apple Notebook

Intel Core i5-2557M 1.70 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci ..

Teknoloji Dünyası Hızla Gelişiyor

Siz bu teknolojinin neresindesiniz?..

Yeni Oturum Açma Ekranları

Kişiselleştirilebilir login ekranları..

Teknoloji Ve Doğa...

Bazen yabancılık çekeriz teknolojiye..

Cep Telefonu Dünyasında Gelişmeler

Akıllı telefonlarında devreye girmesiyle telefon alanında da gelişmeler hızla ilerlemekte..

9 Ağu 2012

Daha Sonra İncelemek İçin Siteyi Kaydet (Firefox)


Pocket (formerly Read It Later) isimli bu firefox eklentisiyle, bir web sitesini dolaşırken, atıyorum acilen işiniz çıktı ve ayrılmanız gerekiyor yada siteyi tam inceleyemediniz, bu eklenti sayesinde bunu çok kolay yapabilir, sonradan incelemek istediğiniz siteleri burada bir tıkla biriktirebilir, işiniz bittitiğinde yine hemen kaldırabilirsiniz. Şöyle ki şu adres çubuğundaki simgeye tıkladığınızda o web sitesini kaydetiyor bakınız resim 1.

Resim 1
 
Daha sonra bu simgenin kırmızı olduğunu göreceksiniz, site eklenmiş demektir tekrar tıklarsanız eski haline döner ve site listeden çıkartılır.
Araç çubuğunda yer alan şu simgeyle ise hafıya aldığınız tüm sitelerinizi görebiilir ve düzenleyebilirsiniz.
resim 2.
Resim 2






Eklentinin siteleri listelemiş hali resim 3'de.
Resim 3


2 Ağu 2012

Geçici E-Posta Servisi


Evet arkadaşlar bugün size, güzel bir e-posta servisinden bahsedeceğim. Bu e posta servisinin en önemli özelliği; e posta adresinizi kalıcı olarak değil geçici olarak alıyor olmanız (yaklaşık 13 dk) bu süre istediğiniz takdirse ise uzatılabiliyor. Ha unutmadan bu e posta servise öyle adı, soyadı, vs gibi bilgi falanda girmiyorsunuz. Siteye girdiğinizde e posta adresiniz kısa bir süre içerisinde hazırlanıyor. Ne işimize yarayacak; tabi ki çok işimize yarıyacak şöyleki internet üzerinde bir çok forum sitesi var ve bu forum sitelerinin de çogu e posta adresi istiyor. Biz ise belki de sadece bir kere gireceğimiz site için bir çok bilgi girip kaydolmamız isteniyor ayrıca bir sürü spam mesajlaına da maruz kalıyoruzz daha sonra. Özet geçiyorum Geçiçi ve bir e posta adresi istiyorsanız alın size adres şurası : 13 DK.Net

Şehir Heykelleri


Evet arkadaşlar, webde gezinirken ilginç bi site keşfettim yine :) ilginçliğinin yanında ülkemizin her bir köşesinde çok güzel heykellerin varlığını da öğrenmiş oldum böylelikle.Tamamına bakamadım inşallah bakıcam :). Öncelikle kısa bir alıntı ile sizleri o web sitesine yönlendireceğim.
"'Uvv beybi’ diyen inci kefalleri Van’dan.
Doğal ortamı su olan bir canlının kent merkezine bu şekilde konu olmasının şaşkınlığından mıdır nedir, kefaller her an Doğan marka bir arabaya doluşup ortamlara akacakmış gibi."
Kaynak: wowturkey.com

İşte o arkadaşın web sitesi de şu http://spektakulersehirheykelleri.tumblr.com/ siteyi ziyaret ederek daha fazla şehir heykelleri görebilirsiniz...